Seoul – Soul mad for rejsende du vil savne

Mens designerbutikker og caféer foråret op i Seoul, vil jeg dele med dig min rejseoplevelse med nogle dele af Seoul. Denne hovedstad Sydkorea tilbyder silke ormen snacks og street jazz.

Stedet. Det var en klar foråret aften, uden Tongdaenum stadion, vest for Seoul. Hundredvis af teenagere mill omkring venter på uret til at strejke 08:00 Mon det ikke er en fodboldkamp eller en pop koncert, de er kommet for at se. Deres overgearet snakken ville føre mig til at tro andet.

Manglende seoul og velsmagende mad der, får der nu med BravoFly, søge efter de bedste rejsetilbud til Seoul og jord i maden paradis

Åh jeg se! Den store attraktion ligger på tværs af vejen på Migliore stormagasin. Et 14. etager af sparsommelige glamour mode og de nyeste arkade dans maskiner. Eller måske en gæst popgruppe udseende venter mængden. Migliore s nat-ugle åbningstider (08:00 til 05:00 dagligt) har gjort det et fyrtårn for Seoul rastløs og hip-to-the-groove ungdom. Og på 8:06 de første transaktioner er ringet selv. Mindre end otte timer efter Migliore lukker sine døre, vil en anden syder af shopping muligheder summer på den anden side af byen.

Vi inched vores måde op i bunden af ​​den imponerende Mount Namsan, Myong-dong-distriktet, et nyt ansigt i Seoul. Her så vi slanke kontor komplekser stige over travle lokale markeder, østlige og vestlige mode. Kaffe er drikkevare valg.

Maden. Handel er helt sikkert den kraft kørsel hovedstaden i disse dage. Men jeg finder det værd at bemærke om vores rejse til Seoul er, når aftensmaden nærmer. Alle vores skalten og handel, studehandler og byttehandel, stopper pludseligt. Vi og borgerne i Seoul komme ned til den meget alvorlig sag for at spise og drikke.

Jeg tror, ​​at der er en stigende efterspørgsel efter traditionelle hjemmelavet mad, der har skabt et enormt udvalg af spisesteder for rejsende og besøgende til Seoul. Jeg finder det den mest udfordrende del af spisning i Seoul er hvor at trække op en plads ved hundredvis af madboder, restauranter og endda gadekøkkener.

Vi sidder ned på et af disse boder og fandt ud af vores kollega diners kunne være en mekaniker tygge eftertænksomt på en gris traver. Jeg så en gruppe af ulasteligt klædte kontor damer tucking til en fisk hoved gryderet. Jeg finder aroma af deres retter ophidse, og på samme tid, helt forvirre mine sanser. Jeg er stadig nysgerrig, lugt fylder natten luft langs den nordlige side af Jongno Street tilbage mod Seoul centrum. Oh! Det er peondaegi, eller kogt avlen larver, wafting fra dusinvis af gaden vogne.

Uden Danseonsa Theater, jeg spioneret ældre kvinder spooning dampende critters i papir kopper og sælge dem til forbipasserende for US $ 0,95 (1.000 vandt). Jeg speared dem med tandstikker forudsat og jeg sluge det så hurtigt som muligt. Det er på bagsiden af ​​T’apkol Park, som jeg endelig fundet en modgift mod den magtfulde avlen eftersmag. Der er en håndfuld af butikker med speciale i traditionel medicin, kaldet hanyak.

Klynger i stræder mod nord, er let genkendelige ved bell krukker af slange vin i deres vinduer. Sammen med tørrede krybdyr, eksotiske-ildelugtende urter og dele af dyr, slange kød suppe kaldet Paem T’ang (ved ikke, om jeg stavet det korrekt), og slange vin, kaldet Paem sul. Hos Cheung Jin OK restaurant, åbnede i 1937, ligger i Jongno distriktet mit problem blev løst. Der er kun én skål til at vælge fra, hae Jang eller koaguleret ko blod bouillon serveret med ekstra krydret kimch’i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *