Bedste strand nyde med familie

juni 15, 2013Bedste strand, smuk strand slot Standard

Rejser med børn kan være en kaotisk oplevelse, men når du tilføjer bekymring for at tage et barn med autisme væk fra fortrolighed og struktur hjemmet, hvilket sikrer en afslappende ferie kan være en udfordring.

Surfside Beach i South Carolina er håb om at gøre tingene lidt lettere for familier med børn på autisme spektrum. Tidligere i denne uge, kystbyen s råd underskrevet en proklamation at gøre området den første autisme-venlige rejsedestination.

Bestemt andre spots gør indkvartering til besøgende på autisme spektrum og deres familier-Birmingham Zoo, for eksempel for nylig lanceret en sensorisk-venlig initiativ-men ingen andre kommuner har lavet sådan en overordnet erklæring.

“Vi forsøger at skabe en dom frizone, og ikke blot for et par timer, men for et par dage,” siger Becky Store, grundlægger af Champion Autisme Network (CAN), der var til stede for proklamationen signering. “Surfside Beach motto er børnevenlig strand og de ønsker familier til at komme her, og det er stille, og det er små, og vi er klar til at tjene, og det er det perfekte sted at sparke fra dette initiativ,” sagde hun.

Borgmesteren i Surfside Beach, Doug Prøver, lød Stor s følelser. “At være familie strand, hvor lav profil, mindre tæt befolkede, det lød som et perfekt match,” sagde han til lokale nyheder stikkontakt WMBF.

Initiativet officielt skydes i gang i april, at korrespondere med autisme bevidsthed måned, og CAN hjemmeside fremhæver arrangementer er planlagt for den måned spænder fra sensorisk-venlige film fremvisninger til fiskeri lektioner, gruppe begivenheder på restauranter og surfing. Hjemmesiden anbefaler også, overnatningsmuligheder, hvor personalet er uddannet i de behov, som familier med børn med autisme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *