Sydneys Syv Bedste Winter Weekendrejser

Sydney fortryller i vintermånederne, fordi det er sommer Down Under. Byen er præget af endeløse solskin, havbrise, og lune aftener-men det er også den sæson, hvor hotel satser spike, ekstreme hedebølger opstår, og mange små virksomhedsejere tage uger fra. Her er syv hurtige tur ideer, der kan reserveres spontant og med kort varsel, så når du har brug for en pause fra byen, har du al den inspiration, du har brug for.


Ingredienserne til en genoprettende weekend er alle her: ekspansiv suiter med pladespillere, kashmir kast, og Alfresco springet puljer; et køkken helmed af Sydney favorit Stefano Manfredi og lager med regionens bedste råvarer; og en åben planløsning, hvor gæsterne kan spille baby flygel eller beundre malerier af australske mestre. Pretty Beach House ligger i Bushland omkring en times kørsel nord for Sydney, men indehavere vil med glæde arrangere en vandflyver fra byen, hvis du gerne give afkald hjul. Den bedste del? Der er højst plads otte, så stedet aldrig føles overfyldt.

Værelserne er overdådigt udpeget og spisning er verdensklasse, men det er placeringen af ​​Emirates One & Only Wolgan Valley (billedet) -i et fjernt hjørne af Blue Mountains, tre timer vest for Sydney-, der gør det en vindende kort pause destination . Heroppe, vejret er mildt, luftfugtigheden er lav, og stjernerne er intenst lyse. Sandsten skrænter væven i det fjerne, og kænguruer, wallabies og wombats bugne. Tour ejendommen på hesteryg eller få fat i en af ​​stedets mountainbikes til at udforske det omkringliggende Bushland.

Denne region nordvest for Sydney har længe været kendt for sin vin, og der er ingen mangel på ture, smagsprøver og særlige arrangementer for at behage drue entusiaster. På det seneste, dog har Hunter Valley kommer til sin ret som et godt afrundet fritid destination, med dag kurbade, fine-spisesteder, og opskalere logi spredt ud over dalen og nærliggende bjergskråninger. Når du ankommer, overveje en luftballon tur at få din kuglelejer. Senere, bo på Spicers Vineyards Estate, et hus grand herregård med tolv gæst suiter, en tyst spa, og en køkkenhave.

Sydneysiders har besøgt dette søvnige kystby placeret omkring tre timers kørsel væk-i årtier, men det var først seks år siden, da højt profilerede kok Rick Stein åbnet en restaurant efter eget hotel, Bannisters by the Sea, at stedet begyndte at tiltrække besøgende fra længere væk. I år en søster egenskab, Bannisters Pavilion, har lanceret, kan prale med en kølig tagterrasse med bar og suiter dekoreret af australske mode luminary Collette Dinnigan. I nabobyen Milton, hyggelige butikker og et livligt håndværk scene giver distraktioner, når havet er for groft til svømning.

Perspektiver her er mindre dramatisk end dem, du finder i Blue Mountains, og de gastronomiske oplevelser er mindre dekadent end i Hunter Valley. I stedet denne tåget, forhøjet region syd for Sydney tilbyder rolige overraskelser-lignende rullende bjergskråninger, uventede pletter af tæt skov, og gammeldags landsbyer fulde af landlig charme-samt et køligt klima. Bowral er en lille by med store gamle godser, duftende private haver, og karakterfulde B & B som Links House. I nærheden, byen Mittagong er hjemsted for støvede antikviteter butikker og venlige cafeer.

Den ene-time Sydney-til-Melbourne flyrute er den tredje travleste i verden (Ja, virkelig) -og konkurrence mellem de flyselskaber, der flyver det har aldrig været stivere. Det betyder en hidtil uset valg og fleksibilitet for rejsende, og rimelige priser, selv når booking med sene varsel. Artsy, kaffe-besat Melbourne er ikke kort på kulturelle seværdigheder, og boutique-hoteller er Australiens bedste. Prøv Art Series hoteller: fire ejendomme i forskellige dele af byen, der var hver inspireret af en velanset lokal kunstner. Værelserne på lyst hued Larwill Studio omfatter yoga måtter og skitsering materialer; den buzzy Blackman har populære spisesteder på stedet; og The Olsen tilbyder sofistikeret indretning inspireret af kunstnerens landskab arbejde.

De fleste australiere er uvidende om, at denne særlige kollektivitet i Frankrig er mindre end tre timer fra Sydney med fly, men sådan er det: en prik i Stillehavet, hvor melanesiere kultur og franske køkken sameksistere og engelsk er næsten ikke tales. Noumea, hovedstaden, har en ru-hugget charme, med et bytorv, fremragende underholdningssteder, og en oplysende museum. Dem, der søger subtropiske sindsro bør hovedet til Isle of Pines til øde strande, snorkling og atmosfæriske logi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *